Alles over de Europese blogosphere

Snel weten wat het best bezochte weblog van de Oekraine is? Of wat het beste politieke weblog van Frankrijk is. Statistieken over de gehele Europese blogosphere zijn te vinden op de uitgebreide wiki van Loic Le Meur. Hoewel lang niet alle cijfers uit officiele bronnen komen, geeft de site toch een goed overzicht van de ac

tiviteiten in verschillende landen. Zie bijvoorbeeld de info over ons eigen kikkerlandje. Helaas nog niet zo uitgebreid, maar wel erg interessant is het overzicht van pan-europese weblogs. Europese eenwording via het web?

zp8497586rq

Leendert van der Valk

Leendert van der Valk (1980) is een van de auteurs van Gevaarlijk spel, de verhouding tussen pr&voorlichting en journalistiek. Hij is freelance journalist.

Alle artikelen van Leendert van der Valk op De Nieuwe Reporter.

Reageren is uitgeschakeld.