Flickr voor video’s

Frank heeft een interessant overzicht van verschillende video-sharing services, waar gebruikers hun eigen videofilms kunnen uploaden en aanbieden aan derden.

Martijn de Waal –

Martijn de Waal is universitair docent bij de MA-opleiding journalistiek aan de UvA en bestuurslid van het Mediafonds.. Hij is ook oprichter van onderzoeksbureau The Public Matters, dat onderzoek doet naar en advies geeft over de rol van digitale media in de samenleving. In 2009 was hij als 'visiting scholar' verbonden aan het Center for Future Civic Media aan het MIT in Cambridge, MA. Hij is een van de oprichters van De Nieuwe Reporter. In 2012 promoveerde hij met een proefschrift over 'nieuwe media en stedelijke cultuur' aan de Universiteit van Groningen. In een verder verleden werkte hij als journalist onder meer vanuit San Francisco voor de Volkskrant, VPRO Radio, Nieuwe Revu, Intermediair en een hele reeks inmiddels vergeten internetpublicaties.

Alle artikelen van Martijn de Waal op De Nieuwe Reporter.