Europees fonds voor onderzoeksjournalistiek van start

investigativeHet European Fund for Investigative Journalism,EFIJ, opgericht door het Vlaamse Fonds Pascal Decroos, roept de eerste journalisten op aanvragen in te dienen voor onderzoeksprojecten. Er is 20.000 euro beschikbaar in de pot. Projecten waarvoor grensoverschrijdende research nodig is, komen in aanmerking voor financiele steun, of, zoals het in het Vlaams heet: een werkbeurs. De EFIJ heeft inmiddels ook een eigen website geopend.

Eén reactie

  1. Pingback: Europees fonds voor onderzoeksjournalistiek van start | Ger Timmer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>