picniclogo2012

PICNIC 2012: Do it yourself, bottom up

Aanstaande maandag 17 september gaat PICNIC 2012 van start. Het festival staat dit jaar in het thema van ‘New Ownership: the shift from top down to bottom up’. Oftewel hoe internet techniek iedereen,bedrijven en organisaties in staat stelt om verandering op lokale als op globale schaal te bewerkstelligen door het zelf te doen, Do It Yourself, bottom up.

Marco Raaphorst interviewde op 11 september 2012 via Skype de programmadirecteur van het PICNIC Festival, Kitty Leering. Luister naar dat interview:

Kijk op de website van PICNIC voor aanmelding en meer informatie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>