Scriptieprijs Villamedia 2012

Studenten opgelet! Je kan met je afgeronde scriptie niet alleen de langstudeerdersboete vermijden, je kan er ook nog een prijs mee winnen! Maar liefst 500 euro kan je in de wacht slepen als je de Villamedia Scriptieprijs weet te winnen. Wat je ervoor moet doen? Een hele goede scriptie schrijven over een onderwerp dat van doen heeft met de journalistiek of de media. Wie zijn scriptie nog niet af heeft, is nog niet kansloos, maar moet wel snel doortikken, want de inzendtermijn sluit op vrijdag 2 november.

Wie heel goed is en het voor elkaar krijgt om in dit jaar zowel een bachelor- als masterscriptie af te ronden, kan zelfs twee maal in de prijzen vallen. Er worden namelijk twee afzonderlijke prijzen toegekend: één voor een bachelorscriptie en één voor een masterscriptie. Je scriptie moet dan wel tussen 8 november 2011 en 2 november 2012 zijn goedgekeurd door je opleiding.

De prijs wordt feestelijk uitgereikt in januari 2013, gelijktijdig met de uitreiking van de Journalist van het Jaar.

Kijk voor de voorwaarden in hoe in te zenden op de website van Villamedia.

Redactie

Alle artikelen van Redactie op De Nieuwe Reporter.