Visualize it! Training in visualiseren

Hoe kun je complexe informatie visueel weergeven? Die vraag staat centraal tijdens Visualize it!, een tweedaagse training die de VVOJ en het Centrum voor Communicatie en Journalistiek samen organiseren op 4 en 5 september. Tijdens Visualise it! gaan we op zoek naar (nieuwe) visuele oplossingen om informatie helder te maken. Diverse nationale en internationale experts laten kennismaken met hun werk en de visuele keuzes die zij hebben gemaakt. Er staan workshops op het programma van internationale toppers als Amanda Cox (USA), Paul Blickle (DUI) en Andy Kirk (UK). De tweede dag gaan deelnemers zelf aan de slag, begeleid door één van de sprekers.

Meer informatie en aanmelding op de website van het CCJ.

Odette Knappers –

Odette Knappers is freelance wetenschapsjournalist. In juli studeerde ze af aan de Fontys Hogeschool Journalistiek met een scriptie over wetenschapsjournalistiek.

Alle artikelen van Odette Knappers op De Nieuwe Reporter.