The Next Step: wat komt er aan in de internetjournalistiek?

Stilstand is achteruitgang, en dat geldt zeker in de internetjournalistiek. Wil je nu al weten met welke innovaties we over drie maanden of een half jaar te maken krijgen? De internetsectie van de NVJ geeft je de kans op een exclusieve ‘preview’ in de nabije toekomst.

Wat heb je als journalist aan nieuwe apparaten als Google Glass en smartwatches? En, ook niet onbelangrijk, wat betekenen deze wearables voor het publiek en de manier van journalistiek bedrijven? Chef technologie bij NU.nl Colin van Hoek deelt zijn ervaringen, geeft tips en vertelt welke innovaties er nog aankomen.

Presentatie: Hella Hueck.

Odette Knappers –

Odette Knappers is freelance wetenschapsjournalist. In juli studeerde ze af aan de Fontys Hogeschool Journalistiek met een scriptie over wetenschapsjournalistiek.

Alle artikelen van Odette Knappers op De Nieuwe Reporter.