Auteursrecht op internet: wat moet je weten?

ICT-jurist Arnoud Engelfriet is bekend van zijn blog Ius Mentis en z’n boek ‘De wet op internet’ en gaat tijdens deze avond alles vertellen over auteursrecht op internet. Hoe zit met afbeeldingen die ooit onder creative commons-licentie zijn uitgegeven, maar waar nu een claim voor binnenkomt? Hoe bescherm je je eigen teksten en zit er auteursrecht op scrapers? Engelfriet vertelt aan de hand van voorbeelden hoe de vork in de steel zit. Ook is er ruimte om je eigen praktijksituatie aan te dragen.

De lezing gratis voor leden van de VOJN, 7,50 voor niet-leden. Hier is een inschrijfformulier te vinden.

Odette Knappers –

Odette Knappers is freelance wetenschapsjournalist. In juli studeerde ze af aan de Fontys Hogeschool Journalistiek met een scriptie over wetenschapsjournalistiek.

Alle artikelen van Odette Knappers op De Nieuwe Reporter.

  • Peter Olsthoorn

    Graag toevoegen aan dit artikel:
    Datum
    Tijd
    Plaats