Ik las een week alleen de papieren krant en dat beviel heel goed, maar…

Hoe is het om een week alleen een papieren krant te lezen? Een experiment naar aanleiding van het vertrek van de NRC uit Blendle. En een analyse van de toekomst van de papieren krant. (€, met..ahem..Blendle)

Een paar  maanden geleden kondigde de NRC aan tabak te hebben van Blendle. ‘We doen het zelf wel!’ kondigde Vandermeersch luid aan in het betreffende artikel. Dat kwam hem op veel onbegrip te staan, maar Vandermeersch’ redenen om uit de online kiosk te stappen vonden niet louter negatieve respons. Ook in mijn directe omgeving van on- en semi-online journalisten, bleek al langer wrok tegen Blendle te bestaan, zeker sinds het medium hun bijna-all-you-can-eat-model introduceerde.

Krijn Soeteman –

Krijn Soeteman is wetenschapsjournalist, TV-maker en blogger.

Alle artikelen van Krijn Soeteman op De Nieuwe Reporter.