Freelance journalist Alain Verheij

Zo word je een Blendle-superster: “Een tophit kan 15 tot 20 duizend lezers halen”

De artikelen van Alain Verheij werden de afgelopen jaren duizenden keren aangeschaft in Blendle. De zelfverklaarde ´Theoloog des Twitterlands´ vertelt over zijn ervaring met je eigen artikelen verkopen. (€, Blendle)

 

Erwin van 't Hof –

Erwin van ’t Hof studeerde in 2012 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht, daarna rondde hij een onderzoeksmaster Politieke Geschiedenis af aan de Universiteit van Utrecht. Hij schrijft voor websites en kranten en werkt als freelance eindredacteur. Daarnaast maakte hij de documentaire Dancing on a Razor’s Edge over het hek aan de zuidelijke grens van Hongarije. Samen met Sjoerd Arends startte hij De Pegel, een zoektocht naar nieuwe en innovatieve verdienmodellen voor freelancejournalisten (www.depegel.media).

Alle artikelen van Erwin van 't Hof op De Nieuwe Reporter.

  • Jan Leune

    Al met al is de eindindruk: armoe troef. Er zijn maar heel weinig zelfstandige journalisten die via Blendle een inkomen kunnen verwerven waarvan goed is te leven.