Zo word je een expert in de journalistiek (en dat gaat sneller dan je denkt)

In korte tijd werd Remco de Boer (1965) een veelgevraagd expert op het gebied van energietransitie. Het begon met een boek, nu schrijft hij voor het FD. Hoe kreeg hij dat voor elkaar? (€, Blendle

Waarom besloot je om een boek te gaan schrijven?

Erwin van 't Hof –

Erwin van ’t Hof studeerde in 2012 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht, daarna rondde hij een onderzoeksmaster Politieke Geschiedenis af aan de Universiteit van Utrecht. Hij schrijft voor websites en kranten en werkt als freelance eindredacteur. Daarnaast maakte hij de documentaire Dancing on a Razor’s Edge over het hek aan de zuidelijke grens van Hongarije. Samen met Sjoerd Arends startte hij De Pegel, een zoektocht naar nieuwe en innovatieve verdienmodellen voor freelancejournalisten (www.depegel.media).

Alle artikelen van Erwin van 't Hof op De Nieuwe Reporter.