Conferentie: De staat van Nederland

Speciaal voor journalisten van alle nieuwsredacties organiseert het Expertisecentrum Journalistiek op dinsdag 3 oktober 2017 voor de achtste keer het kennissymposium De Staat van Nederland: Terug naar de feiten.

Lees verder →

Conferentie onderzoeksjournalistiek 2017

Op 3 en 4 november vindt de jaarlijkse conferentie van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) plaats in Maastricht. Met veel aandacht voor de ontwikkelingen in Amerika, maar bovenal heel veel aandacht voor onderzoeksjournalistiek.

Lees verder →

Symposium: What’s new(s)

Hoe houden media zich staande in een wereld waarin technologie zich steeds sneller ontwikkelt? Daar gaat het over tijdens het Symposium “What’s New(s)”. U hoort alles op het gebied van de toekomst van de regionale- en onderzoeksjournalistiek, de impact van nieuws, virtual reality en artificial intelligence.

Lees verder →

Congres: De Dag van het Grote Verhaal

John Freeman, oud-hoofdredacteur van Granta, is één van de sprekers op de Dag van het Grote Verhaal op 9 februari 2016. Een dag vol inspiratie en praktische handreikingen over het maken van een groot verhaal. Hoe pak je het aan? Hoe betaal je het? En hoe krijg je het gepubliceerd?

Lees verder →

Symposium: De Staat van Nederland

Speciaal voor journalisten van alle nieuwsredacties organiseert het Expertisecentrum Journalistiek op maandag 21 september 2015 voor de zesde keer kennissymposium De Staat van Nederland: Dé gelegenheid om aan het begin van het journalistieke seizoen verse ideeën op te doen en de journalistieke agenda aan te scherpen.

Lees verder →