Colofon

De Nieuwe Reporter (DNR) is een onafhankelijk weblog voor het debat over de toekomst van de Nederlandse journalistiek. De nadruk ligt op discussies over en onderzoek naar de invloed van nieuwe media en technologie op de journalistiek. Maar ook bredere ontwikkelingen op het gebied van media, samenleving en publieke sfeer komen aan bod.

Auteurs met diverse achtergronden signaleren trends, bediscussiëren en onderzoeken veranderingen in het Nederlandse en internationale medialandschap. Eigen research en ander onderzoeksmateriaal naar ontwikkelingen op dit gebied worden op de site gearchiveerd.

Contactinformatie

Hoofdredacteur
Alexander Pleijter: E-mail – Twitter: @APleijter

Redactie
Jerry Vermanen: E-mail – Twitter: @JerryVermanen

Herwin Thole: E-mail – Twitter: @herwinthole

Simon van Woerden: E-mail – Twitter: @svwrd

Arno van ’t Hoog: E-mail – Twitter: @arnovanthoog

 

Meewerken?

Vacatures en administratie
Lotte Krijnen

Design website 
Thinkbright

Technische realisatie
Thinkbright
Ruud Boon

Discussie
Reacties op posts zijn welkom, onder vermelding van naam en e-mailadres. Wees echter beleefd, en ‘to the point’. De redactie houdt zich het recht voor om commentaren te verwijderen. Zo zullen off-topic posts, persoonlijke aanvallen, of beledigende teksten worden verwijderd.

Sponsor

De hosting van De Nieuwe Reporter wordt gesponsord door xs4all.

 

Samenwerking

609 is het kwartaalblad van het Mediafonds. Relevante artikelen uit het blad worden ook op DNR gepubliceerd. Daarnaast werken 609 en DNR gezamenlijk aan extra artikelen die louter online verschijnen. Wilt u 609 in de brievenbus ontvangen? Dan kunt u hier een gratis abonnement aanvragen.

We staan open voor samenwerking met journalistieke organisaties en opleidingen. U kunt hierover contact met ons opnemen via redactie@denieuwereporter.nl