De We-media conferentie vorige week in Londen was zoals al ik schreef wat teleurstellend, maar ik had er wel nog een aardig gesprek met Jeff Jarvis. Jeff richtte ooit het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly op. Zijn carrière als weblogger begon op 12 september 2001: tijdens de aanslagen was hij toevallig in het WTC en kon in zijn reguliere verslaggeving kon hij zijn verhaal onvoldoende kwijt, vandaar. We spraken over de veranderende rol van journalistieke organisaties in het medialandschap, en de veranderende rol van de criticus.

‘people want to control their life: their media use and their media creation. if you want to be part of the conversation, your stuff has to be out there in other places. You have to give up control’

(ca 12 minuten – Podcast Archief)

Nog geen reactie — begin de discussie!