Auteur: Karen Donders & Caroline Pauwels

Datum: 1-8-2008

Instituut: Vrije Universiteit Brussel, Belgie

Tijdschrift: Convergence

Titel: Does EU Policy Challenge the Digital Future of Public Service Broadcasting?

Url: http://con.sagepub.com/cgi/content/abstract/14/3/295

Abstract: Dit artikel geeft een overzicht van de Europese wet- en regelgeving met betrekking tot staatsfinanciering voor publieke omroepen, met specifieke aandacht voor de ontplooing van digitale activiteiten. Vervolgens gaat het dieper in op de implicaties van deze regelgeving en het spanningsveld tussen de belangen van de landen die deel uitmaken van de EU enerzijds en de belangen van de Europese Commissie anderzijds. Dit artikel is niet vrij toegankelijk; de url verwijst naar de abstract.

Nog geen reactie — begin de discussie!