Auteur: Peter Lee-Wright

Datum: 1-8-2008

Instituut: Goldsmiths College, UK

Tijdschrift: Convergence

Titel: Virtual News: BBC News at a `Future Media and Technology’ Crossroads

Url: http://con.sagepub.com/cgi/content/abstract/14/3/249

Abstract: Het zijn roerige tijden bij de Britse BBC, volgens de auteur van dit artikel. De opkomst van nieuwe technologieen zoals digitale televisie vereisen nieuwe strategieen van het bedrijf. Maar er moet ook bezuinigd worden. En dit zijn slechts twee van de spanningsvelden die momenteel spelen. Welke gevolgen zal dit alles hebben voor de toekomst van de BBC? Zonder deze vraag volledig te kunnen beantwoorden, biedt het artikel inzicht in de heersende problematiek. Dit artikel is niet vrij toegankelijk; de url verwijst naar de abstract.

Nog geen reactie — begin de discussie!