We kijken steeds minder TV via de beeldbuis. De consument gebruikt zijn Ipod voor vodcasts, internet en zijn mobiele telefoon voor het laatste nieuws en zijn setup box, Playstation of Wii voor de beste films. De mogelijkheden zijn legio. Maar:

– Hoe vindt de consument zijn weg in de wirwar van apparatuur en content?
– Hoe bereikt u deze consument?
– Welke consequenties heeft dit alles voor uw reclame-inkomsten?
– En wat betekent dit voor de relaties en verbanden in uw branche?

Op 3 april 2009 vindt in Hotel Okura in Amsterdam het jaarcongres ‘Het nieuwe TV kijken’ plaats. De belangrijkste spelers uit de branche praten u die dag bij over de meest recente ontwikkelingen en de betekenis voor uw vak.

De sector verandert. Maar dit blijft de plek waar u iedereen ontmoet! Zorg dus dat u deze dag niet mist en schrijf u in!
http://www.kabelconferentie.nl

Nog geen reactie — begin de discussie!