Journalisten en voorlichters staan nogal eens op gespannen voet met elkaar. Journalisten klagen over voorlichters die deuren dicht houden, en voorlichters klagen over journalisten die maar van alles lukraak opschrijven. Hoog tijd om deze gezworen vijanden maar eens bij elkaar te brengen, vindt congressenorganisator Corner-Stone. Tijdens het 17e Praktijkcongres Succesvol Persbeleid van 11 oktober vindt daarom een Meet & Greet’ plaats tussen voorlichters en journalisten. Voor gespreksstof zorgt Hans Laroes, tot 1 juli hoofdredacteur NOS-Journaal, met de presentatie: ‘Lekken? Helemaal van deze tijd!’ Aan de hand van zijn eigen ervaringen met onder meer de Miljoenennota, de brief van Ab Klink (CDA) en Wikileaks zal hij illustreren dat ‘lekken’ de normaalste zaak van de wereld is en zal blijven.

Hoe kan je meedoen?
Gratis deelname staat open voor journalisten en bloggers die een nieuwsmedium vertegenwoordigen met voldoende bereik binnen de doelgroep. Je kunt je aanmelden bij Corner-Stone door een e-mail te sturen naar marie-louise.geenen@corner-stone.nl (o.v.v. Meet & Greet) met de naam van het medium dat je vertegenwoordigt.

Datum : 11 oktober 2011
Plaats : Spant! Bussum
Tijd : 16.15 – 18.30 uur
Registratie: vanaf 16.00 uur

Deze aanrader is gesponsord door Corner-Stone.

Nog geen reactie — begin de discussie!