Sheila Sitalsing en Marike Stellinga: dé twee vrouwelijke gezichten van de grote kwaliteitskranten. De één drie keer in de week als scherpe columnist in de Volkskrant, de ander voor NRC als adjunct-hoofdredacteur én invloedrijke stem in het economische debat.

Beiden uitgesproken, geestig en met verstand van zaken. En woensdag 10 april zijn ze samen te gast bij Vrouw en Media voor een avond over vrouwelijke opiniemakers. Hoe zijn ze gekomen waar ze zijn? Hoe vorm je elke keer weer een mening die ertoe doet? En bestaat er eigenlijk wel iets als de vrouwelijke opinie?

Extra reden om te komen: de avond vindt plaats in het net geopende NRC Café, Rokin 65, Amsterdam.

Toegang: 10 euro, graag vooraf overmaken op rekeningnummer 36.86.662 t.n.v. Vrouw & Media Amsterdam, o.v.v. 10 april 2013
Aanmelden: aanmelden@vrouw-en-media.nl

Nog geen reactie — begin de discussie!