Het wemelt in Nederland van de misstanden. Denk aan belastingontduiking, uitkeringsfraude en zwartrijden in het openbaar vervoer. De overheid slaagt er maar niet in om dit misbruik van publieke middelen een halt toe te roepen. Gelukkig zijn er onderzoeksjournalisten die dag in dag uit misstanden opsporen, onderzoeken en aan de kaak stellen. Vlakkeland maakte een reportage van een gedreven onderzoeksjournalist die keer op keer moeiteloos zijn vinger op de zere plek weet te leggen. Na het kijken van deze reportage blijf je achter met die ene prangende vraag: waarom doet niemand hier niets aan?

Alexander Pleijter

Hoofdredacteur

Alexander Pleijter is hoofdredacteur van De Nieuwe Reporter. Hij werkt als universitair docent Journalistiek en Nieuwe Media aan de …
Profiel-pagina
Al 22 reacties — discussieer mee!