Loop jij al tijden rond met een goed idee voor een onderzoeksverhaal? Maar heb je geen idee hoe je die maanden werk gefinancierd krijgt? Kom naar het allereerste, speciale VVOJ Jongerencafé op woensdagavond 9 oktober in Amsterdam voor tips van ervaren freelancers. Leer van de aanwezige fondsen hoe je zorgt dat jouw idee opvalt en aan welke voorwaarden je aanvraag moet voldoen. En schrijf ‘s avonds aan de bar meteen je eerste projectvoorstel. Met freelancers Franka Hummels en Roos Menkhorst, en met het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten (Geke van der Wal) en Persinnovatie. De presentatie is in handen van Jildou van Opzeeland. Aanmelden verplicht. Alle info op de website van de VVOJ.

Wanneer: woensdagavond 9 oktober
Tijd: 20.00 uur (zaal open 19.30)
Waar: Grand-café Eerste Klas, Amsterdam Centraal Station (ter hoogte van perron 2b)
Toegang: gratis voor VVOJ-leden, niet-leden betalen 5 euro.

Nog geen reactie — begin de discussie!