Wil je als journalist meer creativiteit uit je pen halen zonder de feiten geweld aan te doen? Met welke technieken trek je de lezer een interview in, maak je een reportage spannend en een nieuwsbericht aansprekend? In deze interactieve workshop staan we stil bij de verschillende elementen die zelfs korte stukken meteen ‘verhalender’ maken. Leer variëren met perspectief, een dialoog goed inzetten en scènes schrijven.

Arjan Post is zelfstandig redacteur voor literaire uitgeverijen en auteurs. Voordat hij in het boekenvak ging werken, was hij zo’n tien jaar freelance journalist (o.a. NRCBinnenlands Bestuuren Vrij Nederland). Daarnaast is hij docent aan de Hogeschool van Amsterdam (eerder aan de Fontys Hogeschool Journalistiek),en geeft hij schrijfworkshops.

Aanmelding en info op de FLA-website.

Nog geen reactie — begin de discussie!