Hoe houden media zich staande in een wereld waarin technologie zich steeds sneller ontwikkelt? Daar gaat het over tijdens het Symposium “What’s New(s)”. U hoort alles op het gebied van de toekomst van de regionale- en onderzoeksjournalistiek, de impact van nieuws, virtual reality en artificial intelligence.

Bijzondere sprekers geven u inzichten in de veranderingen in het medialandschap en blikken vooruit naar wat ons nog te wachten staat. Sprekers zijn onder meer Christian van Thillo (De Persgroep), Leon ten Voorde (Tegel-winnaar 2016 en journalist van TC Tubantia) en Max Louwerse (hoogleraar Cognitive Psychology & Artificial Intelligence aan Tilburg University).

Laat u in twee uur bijpraten, informeren en inspireren. Stap binnen in de toekomst van media en maak kennis met de allernieuwste technologieën!

Het symposium is gratis toegankelijk.

Datum: 6 juni

Tijd: 17.00-19.00 uur

Locatie: Hall of Fame, Burgemeester Brokxlaan 6, Tilburg

Aanmelding en informatie op de website van What’s new(s).

Nog geen reactie — begin de discussie!