Verantwoordelijk voor de nieuwe site is Bureau Bolster, dat gespecialiseerd is in online platforms voor maatschappelijke en journalistieke organisaties. Speciaal voor journalistieke media ontwikkelde Bureau Bolster het concept Perikles Journalism. Media als Vers Beton, Investico en Advocatenblad draaien al enige tijd op dat systeem. En nu De Nieuwe Reporter dus ook.

Oordeel zelf. Het ziet er toch bijzonder professioneel uit? En strak. En fraai. En modern.

Nieuwe impuls

De nieuwe site is het startschot voor de nieuwe impuls die De Nieuwe Reporter moet krijgen. Inmiddels bestaat het platform dertien jaar; een mooi moment om weer meer te gaan vlammen. Met scherpe opinies, grondige analyses en interessante interviews.

Dat De Nieuwe Reporter moet blijven bestaan is evident: het is het enige platform in Nederland waar geheel onafhankelijk kan worden gedebatteerd over ontwikkelingen in de journalistiek. En dat kan van alles zijn: kwaliteit, ethiek, technologie, beleid en noem maar op.

Doe mee!

Iedereen kan meedoen aan dat debat. Ingezonden artikelen zijn van harte welkom. We publiceren ze met liefde als we vinden dat ze relevant en goed zijn. Stuur dus vooral in!

Sowieso zijn helpende handen van harte welkom. Wil je af en toe een artikel redigeren? Wil je af en toe mensen vragen om een stuk te schrijven? Wil je de agenda op de site bijhouden? Laat het ons weten.

Ook alle tips, suggesties en adviezen zijn van harte welkom. Over de site, maar uiteraard ook over de inhoud.

Alexander Pleijter

Hoofdredacteur

Alexander Pleijter is hoofdredacteur van De Nieuwe Reporter. Hij werkt als universitair docent Journalistiek en Nieuwe Media aan de …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin de discussie!