Gesloten organen: de rode draad van deze eerste aflevering van Afgezaagd & Doorgezaagd, de nieuwe huispodcast van De Nieuwe Reporter. Benieuwd wat dat met media en journalistiek te maken heeft? Luister dan naar ons boeiende gesprek met Peter Burger.

Mocht je achteraf iets positiefs of (opbouwend) negatiefs kwijt willen over deze aflevering? Schroom dan niet om een reactie achter te laten op Soundcloud of onderaan dit bericht. Alle feedback is welkom; wij moeten het immers ook nog leren. Bedankt en veel luisterplezier!

Luister hier naar aflevering 1!

Aflevering #1 - Peter Burger Bron: soundcloud.com

Meer weten?

Ben je nieuw bij onze podcast? Geen probleem! Luister dan hier onze introductie-aflevering en maak kennis met Maxime en mij! En vergeet je niet op onze Soundcloud-pagina te abonneren.

De tweede aflevering van Afgezaagd & Doorgezaagd komt online op dinsdag 26 december rond 10:00. De gast wordt in de loop van volgende maand bekendgemaakt.

Sarah Sramota

Redacteur

Sarah Sramota is redacteur bij De Nieuwe Reporter. Ze studeerde Politieke Wetenschap aan de Universiteit Leiden en volgde daar ook de minor …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin de discussie!