In aflevering #2 vertelt Menno van den Bos ons hoe hij zijn achtergrond als antropoloog combineert met het freelance-journalistenbestaan. Welke toekomst bieden ontwikkelingen in de journalistiek aan ‘schrijvers in hart en nieren’ zoals hij? Klik hieronder op play om daar achter te komen!

Mocht je achteraf iets positiefs of (opbouwend) negatiefs kwijt willen over deze aflevering? Schroom dan niet om een reactie achter te laten op Soundcloud of onderaan dit bericht. Alle feedback is welkom; wij moeten het immers ook nog leren. Bedankt en veel luisterplezier!

Luister hier naar aflevering 2!

Aflevering #2 - Menno van den Bos Bron: soundcloud.com

Meer weten?

Ben je nieuw bij onze podcast? Geen probleem! Luister dan hier onze introductie-aflevering en maak kennis met Maxime en mij. Benieuwd naar aflevering 1 met factcheck-expert en universitair docent Peter Burger? Die vind je hier. En vergeet je niet op onze Soundcloud-pagina te abonneren.

Vanwege alle drukte rondom de Feestdagen is er in december helaas geen podcast. De eerstvolgende aflevering van Afgezaagd & Doorgezaagd staat gepland voor dinsdag 28 januari 2020. Dank voor het luisteren en tot volgend jaar!

Sarah Sramota

Redacteur

Sarah Sramota is redacteur bij De Nieuwe Reporter. Ze studeerde Politieke Wetenschap aan de Universiteit Leiden en volgde daar ook de minor …
Profiel-pagina

Maxime Kok

Redacteur

Maxime Kok studeert Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden met daarbij de minor Journalistiek en …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin de discussie!