In deze nieuwe aflevering spreken we niet met één maar met twee gasten en we trekken er ook nog eens op uit naar het buitenland. NOS-correspondenten in Berlijn Wouter Zwart en Judith van de Hulsbeek praten je bij over hun uitermate flexibele, bij vlagen zware, maar vooral waardevolle baan. Voor welke uitdagingen staat een buitenlandcorrespondent in 2020? En hoe bewaar je de rust, terwijl er om je heen van alles gebeurt?

‘Afgezaagd & Doorgezaagd’ is nu ook via iTunes en Stitcher te beluisteren. En binnenkort zijn we ook op Spotify te vinden. Open dus snel je favoriete app, luister en abonneer!

Mocht je achteraf iets positiefs of (opbouwend) negatiefs kwijt willen over deze aflevering, schroom dan niet om een reactie achter te laten in jouw podcast-app of onderaan dit bericht. Alle feedback is welkom; wij moeten het immers ook nog leren. Bedankt en veel luisterplezier!

Luister hier naar aflevering 3!

Aflevering #3 - Wouter Zwart en Judith van de Hulsbeek Bron: soundcloud.com

Meer weten?

Ben je nieuw bij onze podcast? Geen probleem! Luister dan hier onze introductie-aflevering en maak kennis met Maxime en Sarah. Benieuwd naar aflevering 1 met factcheck-expert Peter Burger en aflevering 2 met freelance-journalist en antropoloog Menno van den Bos? Breng dan een bezoekje aan onze Soundcloud-pagina of vind ons in je favoriete podcast-app. Vergeet je niet te abonneren.

Bedankt en tot de volgende zaag!

Sarah Sramota

Redacteur

Sarah Sramota is redacteur bij De Nieuwe Reporter. Ze studeerde Politieke Wetenschap aan de Universiteit Leiden en volgde daar ook de minor …
Profiel-pagina

Maxime Kok

Redacteur

Maxime Kok studeert Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden met daarbij de minor Journalistiek en …
Profiel-pagina
Nog geen reactie — begin de discussie!